Splošni pogoji

Spletna stran je namenjena vsem, ki si želijo izboljšati ustno in s tem povezano tudi splošno zdravje. Informacije na tej spletni strani so namenjene v namen splošnega izobraževanja v povezavi z zdravjem zob in ustne votline. Spletna stran http://www.zobozdravnikmaribor.si je le informativne narave in ne nadomešča odnosa med zdravnikom in pacientom. Ob morebitnih težavah se posvetujte s svojim zobozdravnikom oz. ustreznimi drugimi zdravstvenimi delavci.

Spletna stran je postavljena in vzdrževana z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu spletna stran in njeni ustvarjalci ne morejo jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vsi podatki na spletni strani se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako spletna stran, njeni ustvarjalci ali komentatorji ne sprejemajo odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani. Bralec prevzema vso odgovornost za lastno zdravje, zato spletna stran, njeni ustvarjalci ali komentatorji ne odgovarjajo za morebitno škodo, nastalo kot posledica ogleda tukaj pridobljenih podatkov.

Hvala za razumevanje.