5 NAJBOLJŠIH UTRJEVALCEV DLESNI ZA IZRAŠČAJOČE ZOBKE

5 NAJBOLJŠIH UTRJEVALCEV DLESNI ZA IZRAŠČAJOČE ZOBKE

Ko vaš otrok preide v obdobje izraščajočih mlečnih zobkov, lahko postanejo veliko bolj razdražljivi kot sicer. V tem obdobju radi grizejo vse kar dobijo v roke, saj si na ta način lajšajo razdražene dlesni. Priskrbite mu primerne igrače (utrjevalce dlesni), da bo to obdobje minilo čim prijetneje. Na tržišču je mnogo izbire. Da boste lažje izbrali gumijasto igračko za vašega otroka, smo navedli nekaj najbolj popularnih.
Ali ste vedeli?
Simptomi izraščanja mlečnih zobkov se lahko pričnejo že od 4 do 6 meseca starosti.

Žirafa Sofija

Ta očarljiva žirafa je izdelana iz 100% naravne gume in jedilnih barvil ter ima brezšivni dizajn, kar pomeni dodatno varnost za vašega otroka. Ne vsebuje ftalatov ali BPA.  Mehkejša zasnova je narejena prav posebej za izraščajoče zobe. 

Kupite jo lahko na spodnji povezavi.

nuby

NUBY utrjevalec dlesni

S tem utrjevalcem dlesni bo vaš otrok varen, saj ne vsebuje BPA, PVC in ftalatov. Narejen je iz medicinskega silikona. Ima priročno držalo, ki omogoča dober oprijem. 

Kupite ga lahko na spodnji povezavi.

Hevea panda

Hevea panda utrjevalec dlesni je iz naravnega kavčuka in ne vsebuje svinca. 

Kupite jo lahko na spodnji povezavi.

hevea
infantino

Kravica Infantino

Mehka in fleksibilna naravna guma, iz katere je narejena, pomirja dlesni vašega otroka. S svojo teksturo posnema občutek mamine kože.

Kupite jo lahko na spodnji povezavi.

Banana

Utrjevalec dlesni v obliki banane je narejen iz silikona in se lahko uporablja pri otrocih od 3 do 4 meseca dalje. Na eni strani ima tudi ščetko, ki pomaga otroka navajati na vsakodnevno ščetkanje s klasično otroško zobno ščetko.
 
Kupite jo lahko na spodnji povezavi.
banana

Komentarji

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.